© 2019 by Melanie Smulders 
melanie.smulders@hotmail.com | 06-34019218 | Zuid-Holland/Utrecht | Nederland 

Algemene voorwaarden
 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Gefeliciteerd, julie gaan trouwen!

Wat ontzettend leuk én ook best een beetje spannend, toch? Jullie grote dag die tot op de puntjes goed geregeld moet zijn. Een goede bruidsfotograaf die past bij jullie en jullie stijl is daarbij heel belangrijk. Ik leg alle fantastische momenten ontspannen voor jullie vast waardoor jullie onbezorgd kunnen genieten van de dag. Ik vertel jullie graag meer! Ook over de mogelijkheid om twee fotografen op jullie prachtige dag te hebben. 
 

 

Een compleet verhaal

Jullie hebben zoveel moeite gestoken in de voorbereiding en alle details van jullie bruiloft. Niet alleen jouw trouwjurk of zijn trouwpak, maar ook de bloemen, de riem of de tafeldecoratie mag niet worden vergeten. Ongemerkt zal ik al deze dingen (en nog zoveel meer) voor jullie vastleggen. De blikken, de emoties, de spontane momentjes.. deze maken jullie verhaal compleet! 

Onbezorgd genieten tijdens jullie bruiloft

Tijdens jullie grote dag zal ik mij bewegen tussen de gasten. Door mijn spontaniteit en enthousiasme zullen zij de camera snel vergeten. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen en we echte emoties op de foto's te zien krijgen.

We plannen een moment in voor de locatieshoot. Een prima timing om zelf even van een lunch te genieten en even tot rust te komen. We maken een fijne wandeling waarbij ik gewoon doorga met foto's maken en uiteraard help ik jullie waar nodig met poseren. We gaan voor een relaxed en liefdevol resultaat, waarbij jullie lekker jezelf mogen zijn en plezier mogen hebben!

Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik meteen thuis aan de slag. Wanneer jullie wellicht van een welverdiende honeymoon genieten zorg ik ervoor dat ik jullie binnen een week een online preview kan laten zien. De overige foto's op een USB stick en een gratis luxe album (15x15) met linnen kaft ontvangen jullie binnen 4 weken. 
Uiteraard is het mogelijk om een upgrade in album te krijgen of wat dachten julie van een ouder album. Hierover vertel ik jullie graag meer tijdens het kennismakingsgesprek.

Twee fotografen

Melanie Smulders

Is eigenaresse en hoofdfotograaf bij MelanieSmulders.nl en is gek op het vastleggen van spontane momenten. Liefde voor buitenbruiloften, zwangerschappen, newborns en lifestylegezinsfotografie.

Mis geen enkel moment

Door het hebben van twee fotografen op je bruiloft weet je zeker dat je geen enkel moment zal missen. Terwijl ik bezig ben om jouw aankleedmoment vast te leggen gaat Laura mee met jouw partner. Wat dacht je van beide eerste blikken? De emotie van jullie gasten terwijl jullie voor elkaar speechen. Ga met ons beide het gesprek aan over jullie grote dag! 

Laura

de With

Is de vaste second shooter van Melanie Smulders en houdt van pure en rauwe emoties vastleggen. Naast fotograaf is zij ook nog werkzaam in de gehandicaptenzorg.

Tarief

Wat kun je verwachten?

» kennismakingsgesprek
» voorbereidingsgesprek

» alle door mij geselecteerde en bewerkte foto's minimaal 200 foto's (bij 6 uur fotografie)
» geleverd op USB
» online preview binnen een week

» book of love 15x15 met linnen kaft 
upgrade mogelijk naar groter album
» levering binnen 4 weken

Uiteraard kun je mij ook langer boeken en zijn de uren van een secondshooter los bij te boeken!
Zullen we samen kijken naar jullie wensen? Vul hieronder het contactformulier in. 

€1099,-
Contact
Hoe zijn jullie bij mij terecht gekomen?